“ORZECH”
Firma: Zakład Przetwórstwa Owocowo Warzywnego "ORZECH" Sp. z o.o.
Miasto: 36-100 Kolbuszowa
Ulica: Rzeszowska 7
WWW: orzech.com.pl
Telefon: +48 (17) 227 47 83
Mail: orzech@orzech.com.pl
„Orzech” to pyszne powidła i dżemy, pachnące ziołami marynaty, aromatyczne i chrupiące sałatki, „gorące” dania gotowe…
Smak i zapach tych przetworów zabierze cie do czasów dzieciństwa.
Motto naszej firmy : “Z NAMI SMACZNIE, Z NAMI ZDROWO ” zobowiązuje nas, do szczególnej dbałości o najwyższą jakość oferowanych produktów i staranności wykonywanej pracy. Nadrzędnym celem marki jest produkcja żywności o najwyższej jakości, spełniającej potrzeby i oczekiwania klientów oraz gwarantującej ich pełne zadowolenie. Oferujemy klientom Ogórki konserwowe i kwaszone , sałatki warzywne, paprykę i pieczarki konserwowe , patisona oraz wyroby z cukinii, marmolady , dżemy, powidła, miody i syropy , warzywa konserwowe, musztardy i octy… Mamy w swojej ofercie ponad 100 produktów w tym również z certyfikatem BIO oraz Produktu Regionalnego ; realizujemy praktycznie każdy projekt kulinarny.
Firma „ORZECH” to staranność i radość tworzenia, oraz zachwycająca i wyjątkowa pokusa dzielenia się tym co najlepsze!
Dziękujemy za zaufanie od 1996 roku.
- Produkty z certyfikatem BIO/EKO
- Kapusta kwaszona BIO Klasyczna i z Marchewką oraz BIO Kwaszone Ogórki
- Certyfikowane systemem Jakości BRC oraz Koszerności;
- Ogórki ;
- Konserwowe , Kartuskie, Po żydowsku, z Chili , Kwaszone oraz Pikle i Przecier Ogórkowy
- Marynowane Pieczarki , Papryka i Patison
- Sałatki ;
- Szwedzka , Seler , Marchewka , Patisonowa , Cukiniowa, Porowa, Grecka,Ukraińska
- Rubinowa, Babuni, Królewska, Staropolska, Zamkowa, Obiadowa i Nadwislicka,
- Kapusty kwaszone;
- Klasyczna, z Marchewką , Grzybami i Kminkiem
- Buraczki;
- Tarte Klasyczne i z Chili , Kulki , Plastry i Ćwikła z chrzanem oraz Barszcz czerwony
- Dania gotowe;
- Zasmażane Kapusty , Warzywa, Buraczki Klasyczne oraz z Maliną i Pomarańczą
- Lecza ; Cukiniowe, Pieczarkowe i Paprykowe
- Sosy , Musztardy i Warzywa konserwowe ; Kukurydza, Groszek ,Fasola Czerwona oraz Mieszanki Wielowarzywne ,Ocet Spirytusowy i Koncentraty Pomidorowe oraz Chrzan Tarty
- Salsy/Relishe Ogórkowo-paprykowe
- Marmolady Klasyczne i Różane
- Powidła Tradycyjne, Migdałowe, Rumowe i Staropolskie z suszoną śliwką
- Dżemy; Truskawkowy, Brzoskwiniowy, Porzeczkowy, Wieloowocowy i Wiśniowy oraz Miód sztuczny
-