Manufaktura Karmelu
Firma: Manufaktura Karmelu
Miasto: 05-800 Pruszków
Ulica: Sprawiedliwości 4/62
WWW: www.facebook.com/Manufakturakarmelu
Telefon: +48 505 511 011
Manufaktura Karmelu to rodzinna firma zajmująca się ręcznym wyrobem słodyczy. ,,Z uwielbienia do słodkości, potrzeby kreatywności, miłości do kolorów i smaków, a przede wszystkim do uśmiechu dzieci, powstała pasja tworzenia lizaków oraz cukierków. Recepturę dopracowywaliśmy latami nabywając doświadczenie i zyskując najwyższą jakość naszych produktów. Korzystając z naturalnych barwników i aromatów, z dbałością o każdy szczegół, stare przepisy odżyły w naszych rękach.
Nasza oferta obejmuje wyrób oraz sprzedaż lizaków, cukierków i karmelowych dekoracji. Oferujemy także wyjazdowe warsztaty w trakcie których opowiadamy o całym procesie produkcji słodyczy z karmelu, a uczestnicy mają okazję skręcić własnego lizaka i zabrać go ze sobą.
Realizujemy zarówno duże, jak i małe zamówienia. Przy stałej współpracy z licznymi klientami detalicznymi oraz hurtowymi, podejmujemy się coraz większych wyzwań. W nasze wyroby zaopatrujemy między innymi Mandorię – największy w Europie tematyczny park rozrywki, a także Candy Park czy Muzeum bombki w Miliczu.
Współpracujemy również z wieloma hotelami, pensjonatami, sklepami, kawiarniami jak i firmami eventowymi, które od lat wyrażają zadowolenie z jakości towarów, które im dostarczamy.
Naszym przewodnim celem jest dostosowanie oferty firmy do potrzeb konsumentów dlatego naszym klientom oferujemy personalizację naszych wyrobów, które cieszą się popularnością na słodkich stołach weselnych, a także stanowią wyjątkowy akcent w ofercie wielu firm. Słodycze handmade to przede wszystkim niepowtarzalna gama smaków, barw i wzorów zamkniętych w starannie wykonywanych słodyczach.
W celu nawiązania współpracy bądź złożenia zamówienia, zapraszamy do kontaktu drogą mailową: biuro@manufakturakarmelu.pl lub telefoniczną: 505-511-011.
Nasza oferta obejmuje wyrób oraz sprzedaż lizaków, cukierków i karmelowych dekoracji.
Oferujemy także wyjazdowe warsztaty w trakcie których opowiadamy o całym procesie produkcji słodyczy z karmelu, a uczestnicy mają okazję skręcić własnego lizaka i zabrać go ze sobą.