HACPASZ

HACPASZ

HACPASZ

Firma: HACPASZ Hanna Półtorak

Miasto: 02-790 Warszawa

Ulica: Pawlaczyka 1 lok. 47

WWW: haccp-gmp.home.pl

Telefon: +48 503 95 82 93

Mail: poltorak@haccp-gmp.home.pl

Specjalizujemy się w dziedzinach:

  • Bezpieczeństwo żywności i pasz
  • Systemy zarządzania jakością w sektorze rolno-spożywczym
  • Rozliczanie projektów inwestycyjnych Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
  • Bezpieczeństwo kosmetyków
  • Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
  • organizacja szkoleń

Wdrażamy systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności (HACCP)

Wdrażamy system zarządzania bezpieczeństwem pasz (GMP, GMP Plus)

Pomagamy w przygotowywaniu wniosków Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa (ARMiR)

Pomagamy w doborze odpowiedniego sprzętu kuchennego (posiadającego certyfikaty), elementów wykończenia oraz zastawy stołowej wykorzystywanych w kuchniach pensjonatów, domów weselnych, restauracji, stołówek i innych lokali gastronomicznych

Nadzorujemy przygotowanie dokumentacji niezbędnej w celu wprowadzania do obrotu handlowego kosmetyków oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz weryfikujemy dokumentację niezbędną do uzyskania świadectwa jakości zdrowotnej PZH

Projektujemy kuchnie lokali gastronomicznych

System bezpieczeństwa Żywności (HACCP)

Wprowadzamy zasady dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) oraz system bezpieczeństwa żywności wg. HACCP w takich obiektach jak:

  • restauracje , kawiarnie, sale biesiadne w pensjonatach i domach weselnych
  • stołówki w szkołach, przedszkolach , żłobkach oraz pracownicze
  • hurtownie i sklepy spożywcze
  • gospodarstwa agroturystyczne
  • inne lokale gastronomiczne

Dobre Praktyki Produkcyjne (GMP) oraz Dobre Praktyki Higieniczne w produkcji pasz i innej produkcji pierwotnej

Wdrażamy zasady dobrej praktyki produkcyjnej (GMP), dobrej praktyki higienicznej (GHP) obowiązujących dla:

  • producentów pasz, warzyw i owoców itp. (produkcja pierwotna)
  • producentów i dystrybutorów jaj (kurzych i innych)

System GMP Plus w produkcji pasz

Przygotowujemy dokumentacje na zgodność z warunkami wstępnymi

Wdrażamy system HACCP (przygotowanie planu HACCP, identyfikacja i analiza zagrożeń, określenie działań kontrolnych oraz krytycznych punktów kontroli CCP)

Pomagamy w prowadzeniu dokumentacji systemowej