Zakład Przetwórstwa Mięsnego Drąg

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Drąg

Zakład Przetwórstwa Mięsnego Drąg

Firma: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Drąg

Miasto: 39-204 Góra Motyczna 96a

Ulica: Góra Motyczna 96a

WWW: www.dragdebica.pl

Telefon: +48 14 6768174

Mail: biurodrag@op.pl

Drag_wizytowka-grafikizdj_glowne

Przetwórstwo mięsne – Zakład produkcyjny Drąg – Góra Motyczna

Nasz zakład powstawał w latach 80. W tym czasie produkcja obejmowała przede wszystkim kiełbasę swojską. W późniejszych latach asortyment firmy zaczął się powiększać o wysokojakościowe i tradycyjne wyroby. Obecnie oferujemy rozmaite rodzaje kiełbas, a także inne tradycyjne przetwory mięsne wyprodukowane z wysokiej jakości polskiego mięsa, w tym przetwory:

  • pieczone,
  • wędzone,
  • podrobowe.

Na szczególną uwagę zasługuje nasza szynka górska produkowana wyłącznie z naturalnych składników. Jest to specjał, który zyskał uznanie wśród wielu naszych klientów. Starannie wędzona szynka stanowi ucztę dla podniebienia.

Zakład przetwórstwa mięsnego Drąg łączy tradycyjne metody wytwarzania z nowoczesnym zapleczem technologicznym. Takie podejście pozwala zachować unikalne walory smakowe, przy jednoczesnym utrzymaniu najwyższych standardów jakości i powtarzalności produkcji. Kluczową rolę odgrywa tutaj wędzenie na drewnie oraz stosowanie receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie, które nadają wyrobom głębi i wyjątkowego aromatu.

  • Wędliny
  • Mięso
  • Kiełbasy
  • Szynki
  • Wędzonki
  • Wędzonki E 0
  • Stół Wiejski
  • Wędliny podrobowe
  • Wędliny swojskie