AP Polska
Firma: AP POLSKA KIECOŃ sp. z o. o. sp. k.
Miasto: 43-450 Ustroń
Ulica: Skoczowska 26,
WWW: www.appolska.pl
Telefon: +48 697 544 035 | +48 33 854 59 94
Mail: appolska@appolska.pl
Naszymi klientami są punkty gastronomiczne, odwiedzane przez liczne rzesze zadowolonych konsumentów. Uśmiech na twarzy dziecka, które ze smakiem zajada lodowy smakołyk w upalny dzień, jest naszym najwyższym priorytetem.
AP Polska Kiecoń z siedzibą w Ustroniu to wiodący na polskim rynku producent, importer oraz dystrybutor różnorodnych maszyn, wykorzystywanych w przemyśle spożywczym, a przede wszystkim w sektorze gastronomicznym. Naszą domeną są nowoczesne automaty do lodów, cenione wśród odbiorców ze względu na swoje niepodważalne atuty, jakimi są:
- funkcjonalne rozwiązania technologiczne,
- ekonomia użytkowania,
- wysokie standardy higieniczne,
- relatywnie niskie ceny.
Zalet jest zresztą więcej, dlatego zachęcamy do zapoznania się ze szczegółami naszej oferty, jak również ze specyfikacją techniczną oferowanych przez nas urządzeń.
Kotleciarka gastronomiczna od AP Polska do rozbijania mięsa
W naszej ofercie znajdują się profesjonalne kotleciarki gastronomiczne. Urządzenia są funkcjonalne, wydajne oraz bezpieczne w użyciu. Tradycyjne kotlety schabowe, bitki wołowe, kotlety mielone czy mięso na burgery to bez wątpienia jeden z podstawowych składników popularnych dań w każdej gastronomii. Dania mięsne sprawdzają się zarówno na imprezach okolicznościowych, takich jak wesela, komunie czy imprezy firmowe, jak i w bardziej klasycznym wydaniu w formie dań obiadowych czy fast foodów. Warto więc zaopatrzyć się w urządzenia ułatwiające przygotowywanie dużej ilości dań, w tym kotleciarek do mięsa.
![]() Kotleciarka MG 100/230V |
![]() Kotleciarka MG 200/400V |
Oferowane przez nas kotleciarki gastronomiczne to urządzenia o wadze 100 kg, wysokości 45 cm, szerokości 56 cm oraz głębokości 70 cm. Średnica talerza to 30 cm. Moc silnika 1,5 kW zapewnia wydajną pracę maszyny. Nasze urządzenia spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających klientów oraz doświadczonych szefów kuchni.