HACPASZ
Firma: HACPASZ Hanna Półtorak
Miasto: 02-790 Warszawa
Ulica: Pawlaczyka 1 lok. 47
WWW: haccp-gmp.home.pl
Telefon: +48 503 95 82 93
Specjalizujemy się w dziedzinach:
- Bezpieczeństwo żywności i pasz
- Systemy zarządzania jakością w sektorze rolno-spożywczym
- Rozliczanie projektów inwestycyjnych Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa
- Bezpieczeństwo kosmetyków
- Bezpieczeństwo materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością
- organizacja szkoleń
Wdrażamy systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności (HACCP)
Wdrażamy system zarządzania bezpieczeństwem pasz (GMP, GMP Plus)
Pomagamy w przygotowywaniu wniosków Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa (ARMiR)
Pomagamy w doborze odpowiedniego sprzętu kuchennego (posiadającego certyfikaty), elementów wykończenia oraz zastawy stołowej wykorzystywanych w kuchniach pensjonatów, domów weselnych, restauracji, stołówek i innych lokali gastronomicznych
Nadzorujemy przygotowanie dokumentacji niezbędnej w celu wprowadzania do obrotu handlowego kosmetyków oraz materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz weryfikujemy dokumentację niezbędną do uzyskania świadectwa jakości zdrowotnej PZH
Projektujemy kuchnie lokali gastronomicznych
System bezpieczeństwa Żywności (HACCP)
Wprowadzamy zasady dobrej praktyki produkcyjnej (GMP) i dobrej praktyki higienicznej (GHP) oraz system bezpieczeństwa żywności wg. HACCP w takich obiektach jak:
- restauracje , kawiarnie, sale biesiadne w pensjonatach i domach weselnych
- stołówki w szkołach, przedszkolach , żłobkach oraz pracownicze
- hurtownie i sklepy spożywcze
- gospodarstwa agroturystyczne
- inne lokale gastronomiczne
Dobre Praktyki Produkcyjne (GMP) oraz Dobre Praktyki Higieniczne w produkcji pasz i innej produkcji pierwotnej
Wdrażamy zasady dobrej praktyki produkcyjnej (GMP), dobrej praktyki higienicznej (GHP) obowiązujących dla:
- producentów pasz, warzyw i owoców itp. (produkcja pierwotna)
- producentów i dystrybutorów jaj (kurzych i innych)
System GMP Plus w produkcji pasz
Przygotowujemy dokumentacje na zgodność z warunkami wstępnymi
Wdrażamy system HACCP (przygotowanie planu HACCP, identyfikacja i analiza zagrożeń, określenie działań kontrolnych oraz krytycznych punktów kontroli CCP)
Pomagamy w prowadzeniu dokumentacji systemowej