Portal dedykowany obiektom gastronomicznym i hotelowym

Firma

DYLEX PPH Sp.j.

Miasto

73-110 Stargard Szczeciński

Ulica ul. Gdyńska 28 B
WWW

www.dylex.com.pl

Telefon

+48 91 577 03 21   +48 602 392 470

Mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
   

 

 
Oferta

dylex1

 

Tradycja produkcji lodów, która opiera się na recepturach opracowanych w latach 80 a wzbogacona o nowoczesne technologie decyduje o najwyższej jakości naszych produktów. Produkcja lodów ALASKA opiera się na bazie najwyższej jakości naturalnych składników, dzięki czemu lody mają naturalny, intensywny i niepowtarzalny smak.Firma DYLEX powstała w 1990 r. Założycielem firmy jest Zbigniew Ledwa. Siedziba zakładu jest w Stargardzie Szczecińskim przy ul. Gdyńskiej 28 B. Na początku działalności produkowane były dwa rodzaje koncentratów lodów w proszku - Lody Luksusowe oraz Lody Standard. Nieustanne doskonalenie jakości naszych produktów i wychodząc na przeciw oczekiwaniom Klienta asortyment koncentratów sukcesywnie się powiększał. W chwili obecnej produkowanych jest 5 rodzajów koncentratów lodów w proszku w szerokiej gamie smakowej (w zależności od wymagań klienta oraz posiadanych automatów lodowych ), polew zastygających w szerokiej gamie kolorystycznej i smakowej oraz gofrów biszkoptowych.Dziś Wytwórnia Koncentratów DYLEX to jeden z największych producentów Koncentratów lodów w proszku w kraju. Produkujemy proszek do lodów o najwyższej jakości i do wszystkich automatów lodowych. Współpracujemy w wieloma hurtowniami w całej Polsce m.in. P.P.H SOFOREK, TOMMORS, ANEX, MARCO, GOTSZLIK, PIWOWAR.

 

dylex2

Produkty

-Koncentraty lodów w proszku


-Napoje mrożone SHAKE


-Polewy zastygające


-Gofry biszkoptowe


-Posypka strzelająca

 

Portal dla obiektów gastronomicznych i hotelowych

Dzięki Abc-restauracji.pl dowiesz się jak osiągnąć karierę w branży HoReCa. Artykuły podpowiadają jak doskonalić kadrę menedżerską, dobierać odpowiednich pracowników i poprawnie prowadzić własną restaurację. Nieodzownym elementem prowadzenia każdego biznesu jest także zaopatrzenie i dostawa, o których często wspominamy na łamach portalu.

Zachęcamy do zapoznania się z aktualnym katalogiem, w którym znajdują się między innymi artykuły na temat branży HoReCa oraz informacje na temat dostawy i zaopatrzenia restauracji, barów i hoteli. Każdego roku organizowane są także liczne targi, do których czas odliczany jest na zegarze powyżej.

ABC Restauracji poprzednie wydania

Listopad2017
Pazdziernik2017
Wrzesien2017
Sierpien
Sierpien 2017
czerwiec-2017
Lato 2017
Marzec-2017
luty 2017