Portal dedykowany obiektom gastronomicznym i hotelowym

Firma

WOLF SYSTEM

Miasto

41-940 PIEKARY ŚLĄSKIE

Ulica JÓZEFA LOMPY 3A
WWW

www.maszynydolodu.pl

www.wytwornicelodu.eu

Telefon

+48 32 280 11 96   +48 601 462 407

Mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.
   

 
Oferta

wolfsystemduze

 

Wolf System - dostawca maszyn do produkcji lodu Firma Wolf System istnieje od 1994 roku. Jako sprzedawca nowych i używanych maszyn dla przemysłu spożywczego zdobyliśmy doświadczenie w obsłudze nowoczesnych zakładów mięsnych, uboju drobiu i zakładów rybnych. Doskonale znamy specyfikę montażu maszyn i aspekty produkcji na zakładach przetwórstwa żywności. Od 1998 roku rozpoczęliśmy sprzedaż i montaż używanych łuskarek lodu. Po dwóch latach rozpoczęliśmy bezpośrednią współpracę z niemieckimi producentami maszyn do lodu. Niniejsza strona poświęcona jest niemieckiemu producentowi HIGEL, który produkuje duże, oparte na pojedynczym walcu, łuskarki lodu o wydajności do 6t/24h.

 

 

 

1

 Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą

Na naszej stronie www.wolfsystem.com.pl mogą Państwo zapoznać się z innym niemieckim producentem. Do tej pory zamontowaliśmy ponad 100 łuskarek lodu na rynku polskim i zagranicznym. Naszymi odbiorcami są znane na rynku:

 - zakłady mięsne

- ubojnie drobiu

 - zakłady przetwórstwa ryb

- międzynarodowe sieci hipermarketów

- zakłady przetwórstwa tworzyw sztucznych

- kopalnie węgla kamiennego

- firmy chłodnicze

Doświadczenie i specjalizacja w montażu maszyn do lodu, gwarantują Państwu zadowolenie z naszych usług oraz zapewnią bezproblemową produkcję.

Zapraszamy do współpracy!
Arkadiusz Sosna

 

 

 

 


 

Produkty

- maszyny do lodu używane
- wytwornice lodu dla gastronomii
- łuskarki dla hipermarketów
- łuskarki dla zakładów mięsnych i drobiarskich
- łuskarki dla zakładów rybnych

Portal dla obiektów gastronomicznych i hotelowych

Dzięki Abc-restauracji.pl dowiesz się jak osiągnąć karierę w branży HoReCa. Artykuły podpowiadają jak doskonalić kadrę menedżerską, dobierać odpowiednich pracowników i poprawnie prowadzić własną restaurację. Nieodzownym elementem prowadzenia każdego biznesu jest także zaopatrzenie i dostawa, o których często wspominamy na łamach portalu.

Zachęcamy do zapoznania się z aktualnym katalogiem, w którym znajdują się między innymi artykuły na temat branży HoReCa oraz informacje na temat dostawy i zaopatrzenia restauracji, barów i hoteli. Każdego roku organizowane są także liczne targi, do których czas odliczany jest na zegarze powyżej.

ABC Restauracji poprzednie wydania

Listopad2017
Pazdziernik2017
Wrzesien2017
Sierpien
Sierpien 2017
czerwiec-2017
Lato 2017
Marzec-2017
luty 2017